masajes barcelona
   

Massatges EQUILIT

 
EQUILIT li ofereix una àmplia gamma de serveis de massatge. Cada persona, segons les seves necessitats, podrà escollir, amb l'assessorament dels experts professionals d'EQUILIT, la seva opció de massatge o teràpia adequada.
 • Massatge suec
  El massatge suec (conegut en tot Occident com a massatge) està basat en manipulacions d'amassament, pressió i percussió, usant olis o cremes. Restaura l'equilibri muscular, mitjançant el restabliment de la micro-circulació als músculs afectats, l'estirada dels músculs escurçats i la tonificació dels distesos.

  Relaxant: Aplicat de manera suau, rítmica i lenta, actua sobre els nervis aferents, aportant una sensació de sedació del sistema nerviós. Ideal per calmar tensions després d'un dia dur de treball, nervis etc.

  Terapèutic: les maniobres d'amassament, pressió i moviment articular tenen un efecte beneficiós sobre contractures musculars, adherències, sobrecàrregues, restriccions d'amplitud de moviment, etc. Malgrat això, el terapeuta-massatgista no és un facultatiu de medicina i, per tant, no realitza diagnòstics ni tractaments mèdics.

  Esportiu: tonifica el sistema muscular abans de practicar esport (maniobres de percussió) o el recupera mitjançant l'eliminació dels productes de rebuig que genera l'organisme per dur a terme l'activitat (àcid làctic).
 • Massatge en cadira ergonòmica (chair massage)
  La persona s’asseu, sense treure's la roba, en una cadira ferma, còmoda i ergonòmica. Es relaxa i... senzillament deixa fer al massatgista la seva feina. Les sessions duren entre 10 i 25 minuts i es treballa a les zones de major tensió al cos. És senzill, còmode, higiènic i pràctic (només es necessiten 2 m²).
 • La musicoteràpia
  La musicoteràpia és l'ús de la música per harmonitzar la nostra ment. La persona rep estímuls de les melodies, que l'ajuden a arribar a un estat de relaxació òptim per rebre i potenciar els efectes del massatge.
 • L'aromateràpia
  L'aromateràpia és un tractament totalment natural que utilitza les propietats de les plantes, a través dels olis essencials que s'obtenen del seu processament. La facilitat que té la pell per absorbir els components actius dels olis essencials fa que aquests penetrin directament a l'organisme a través del massatge, barrejats amb oli base.
  Amb les diferents combinacions d'olis aromàtics obtenim la combinació perfecta, segons l'efecte desitjat. El romaní activa la circulació, la lavanda és relaxant, el xiprer és depuratiu, l'eucaliptus evita la retenció de líquids, la menta alleugereix el cansament físic i mental, etc.
 • Massatge tailandès
  El massatge tailandès és un treball corporal profund que ajuda a restablir la nostra energia vital i a reequilibrar el nostre aspecte físic, mental i emocional. Les tècniques utilitzades són: pressions, balanceigs i estirades lentes i sostingudes.

  Les pressions es realitzen amb els dits, les mans, els peus, els colzes o genolls i segueixen les línies energètiques del cos. Les estirades passives ens permeten recuperar flexibilitat i assolir una relaxació profunda.

  L'origen del massatge tailandès es troba a l'Índia, en els temps de Buda, el segle ll A.C. Rebé influències de la medicina tradicional xinesa, a través de l'estudi i ús dels punts energètics i les pressions a diverses zones clau del cos.
 • Shiatsu
  El shiatsu és un mètode japonès de treball corporal que pretén restaurar la salut i l'harmonia al nostre cos. Prové i es distingeix de l'Amma, forma de massatge oriental antiga i tradicional. La seva base teòrica la trobem en tres teories clàssiques: la dels cinc elements (fusta, foc, terra, metall, aigua), el ying i el yang i el ki.
  El shiatsu considera que tot és una manifestació d'una força universal, que a la Xina es coneix com Chi (a Japó, Ki) i que podem traduir com a energia. Aquesta energia flueix a través de canals, descrits ja fa mil•lennis per la medicina tradicional xinesa.

  Shiatsu, traduït literalment, significa “pressió dels dits". A través d'aquesta pressió suau en els punts d'acupuntura dels canals corporals d'energia (meridians) i d'estirades, s'aconsegueix que el ki flueixi sense bloqueigs pel nostre cos, restaurant la seva harmonia. Amb el shiatsu se substitueixen les agulles de l'acupuntura pel contacte de les mans i la pressió de les mateixes.
 • Reflexologia podal
  La reflexologia podal és un mètode d'estimulació manual que tracta el cos a través dels seus punts reflexos als peus. Cada part o sistema del nostre cos té una zona reflexa als peus i exercint una pressió directa en aquestes zones s'obté una autoregulació dels diferents òrgans i teixits.

  L’origen de la reflexologia es remunta a l'antic Egipte, però la seva formulació actual la devem als treballs del Dr. Fritzgerald a principis del segle XX. A part dels seus efectes a tot el cos, la reflexologia també és un excel•lent massatge per als nostres peus, que encara que de vegades pugui resultar dolorós, els recupera de la seva habitual “clausura dins les sabates."
 • Drenatge limfàtic

  El sistema limfàtic està format per una extensa xarxa de capil·lars, vasos i ganglis, pels quals circula la limfa, transportant proteïnes, àcids grassos, líquids i altres substàncies. També ajuda a la producció d'anticossos per a la defensa de l'organisme, formant part del sistema immunitari. Quan es produeix un excés de líquid en l'espai intercel·lular, el sistema limfàtic augmenta el seu volum i es produeix la retenció de líquids.

  El drenatge limfàtic consisteix en un massatge molt suau per tot el cos, que aconsegueix una sortida de líquid dels espais intercel·lulars, drenant la limfa desfent “l’embassament" i restaurant la lleugeresa a les cames i al cos.

 • El ioga
  El ioga és una forma d'exercici per concentrar-se en el propi cos, respirar, relaxar-se i meditar. És un fabulós antiestressant. A Orient és una disciplina que requereix dedicació plena, però les variants hata-ioga i kundalini ioga s'han adaptat a Occident d'una forma més suau. Amb el ioga, de manera senzilla, els músculs s'estiren i enforteixen, la ment s'asserena, la capacitat de concentració millora i el cos es relaxa i se sent ple d'energia.
     
Tel. 654 504 531